4MensKRACHT

DIGITAAL OPRUIMEN

COMPUTER OPRUIMEN | STRUCTUUR AANBRENGEN | ARCHIEF AANLEGGEN | OVERZICHT KRIJGEN EN HOUDEN | SLIMME DIGITALE TRUCS

Kunt u geen document meer terug vinden op uw computer? Loopt u hopeloos achter met het ordenen van uw foto’s? Wilt u een digitaal archief aanleggen? Dan is een digitale grote opruiming voor u de oplossing.

Wat betekend dat precies? We gaan uw laptop/desktop en digitale leven opruimen/herinrichten, zodat u er prettig op/mee kan werken; snel dingen kunt opruimen / terugvinden en u alles makkelijk op orde kunt houden.

Maatwerk is de sleutel. U bepaalt de invulling en het tempo. Dit is uw proces en dus moet u zich er senang bij voelen. Ik help u daar graag bij.

Uiteraard stemmen we het opruimproces zelf en het gewenste resultaat geheel af op uw wensen en behoeften. We doen dit samen omdat ik niet kan beoordelen wat weg kan en wat niet, wat belangrijk is en wat niet.

Doel van de hele operatie is dat u straks lekkerder en makkelijker kan werken met/op uw laptop/computer: de gekozen logica moet dus altijd de uwe zijn en u passen als een warme jas.

Het is lastig te zeggen hoe veel tijd de digitale opruimbeurt duurt. Dat is afhankelijk van hoe groot de rommel is die we moeten opruimen; hoe snel u duidelijk kunt maken wat uw digitale wensen en verlangens zijn en voortschrijdend inzicht: wat je vaak ziet gebeuren in dit soort trajecten is dat er steeds meer vragen en problemen aan de oppervlakte komen, die om een oplossing vragen.

Schuiven naar boven