4MensKRACHT

SPREKEN

Ik verzorg gastlessen en spreekbeurten.

Als founder van non-profit organisatie 4 Smiling Faces en ervaringsdeskundige met opgroeien in tegenwind verzorg ik inspirerende lezingen over het werk dat ik met de stichting doe in Nepal waarbij kinderen centraal staan. Maar daar blijft het niet bij.

Mijn verhaal gaat ook over thema’s als het leven van je droom, werken met passie, creativiteit, inlevingsvermogen, hulp vragen en accepteren, zelfredzaamheid, afzien en overleven, trouw blijven aan jezelf, je eigen keuzes maken, boven het maaiveld uitsteken, op je gevoel vertrouwen, omgaan met andere culturen,

Allemaal onderwerpen die aan de orde kunnen komen in mijn spreekbeurten/lezingen. Ik lever maatwerk (maak mijn verhaal passend bij uw gelegenheid) en streef ernaar mijn gehoor te raken en inspireren. Mijn insteek is altijd positief, serieus, hier en daar met een knipoog en een vleugje cynisme, maar altijd met alle  respect!

Heeft u belangstelling voor een verhaal over mooie kinderen die met onze hulp verder komen? Wilt u iets doen voor het goede doel? Vind u het leuk om meer te horen over een land dat u niet (goed) kent? Boek dan nu een lezing, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om de details door te nemen.

Schuiven naar boven