Wie ben ik?

    Ik ben Tjitske Weersma. 4MensKRACHT is mijn bedrijf. Ik ben een multifunctionele, creatieve sociaal ondernemer in de wereld van goede doelen en de zorg met pionierszin, handen uit de mouwen mentaliteit en schrijf- en organisatietalent.

    ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is mijn tweede natuur. In mijn werkzame leven wil ik op alle mogelijke manieren bijdragen aan zelfredzame, weerbare en gelukkige grote en kleine mensen, die extra kwetsbaar zijn door ziekte, beperking, leeftijd en/of een leven in tegenwind. Het is mijn passie om hun wereld beter

    te maken door hen te laten groeien en bloeien zodat zij beter gebruik kunnen maken van alle kansen en mogelijkheden die hen toekomen, aangeboden worden en/of die zij zelf creëren.   

    Zo versterk ik merk en werk van non profit organisaties en/of instellingen met een maatschappelijke doelstelling, waardoor zij beter zichtbaar zijn, meer geld inzamelen en/of betere resultaten behalen

    Zo ondersteun ik jong en oud die zelf hun eigen leven vorm willen geven, hun eigen keuzes willen maken en eigen regie houden.