Digitaal opruimen

COMPUTER OPRUIMEN | STRUCTUUR AANBRENGEN | ARCHIEF AANLEGGEN | OVERZICHT KRIJGEN EN HOUDEN | SLIMME DIGITALE TRUCS

Kun je geen document meer terugvinden op je computer? Loop je hopeloos achter met het ordenen van je foto’s? Wil je een digitaal archief aanleggen? Dan is een grote digitale opruiming de oplossing. 

Ik hoor je denken: leuk idee, maar waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Daar kan ik je bij helpen middels een persoonlijke digitale upgrade. Wat betekend dat precies? We gaan je laptop en/of desktop en digitale leven opruimen en herinrichten, zodat je er prettig op en mee kan werken, snel documenten en foto’s kunt opruimen of terugvinden en je alles gemakkelijk op orde kunt houden.

Maatwerk is de sleutel. Jij bepaalt de invulling en het tempo. Dit is jouw proces en dus moet jij je er senang bij voelen. Ik help je daar graag bij. We stemmen het opruimproces zelf en het gewenste resultaat geheel af op jouw wensen en behoeften. We doen dit samen omdat ik niet kan beoordelen wat weg kan en wat niet, wat belangrijk is en wat niet. Doel van de hele operatie is dat je straks lekkerder en makkelijker kan werken met en op jouw laptop en/of computer: de gekozen logica moet dus altijd de jouwe zijn en bij je passen als een warme jas. 

Het is lastig te zeggen hoelang de digitale opruimbeurt duurt. Dat is geheel afhankelijk van hoe groot de rommel is die we moeten opruimen; hoe snel je duidelijk kunt maken wat jouw digitale wensen en verlangens zijn en voortschrijdend inzicht: wat in dit soort trajecten vaak gebeurt is dat er steeds meer vragen en problemen aan de oppervlakte komen, die om een oplossing vragen.

Werk aan de winkel dus, maar het resultaat loont de moeite: je digitale leven opruimen is je hoofd opruimen!

Schuiven naar boven