Aanbevelingen

“Tjitske is een doortastende en vasthoudende chari-werker. Rechtdoorzee en goudeerlijk met een groot hart voor kwetsbare kinderen. Altijd met veel plezier met haar samengewerkt en als sponsor van haar stichting 4 Smiling Faces nog steeds vanaf de zijlijn betrokken bij haar professionele ontwikkeling.”
Hans Geels
Directeur/bestuurder Dille & Kamille


“Ik ken weinig mensen die zó hun hele ziel en zaligheid geven voor anderen. Tjitske zet zich in voor mensen die het moeilijk hebben en/of een bijzondere wens hebben: of het nu de (wees)kinderen zijn in Nepal die ze via de door haar opgerichte stichting 4 Smiling Faces een prettiger leven bezorgt, of ouderen in Nederland die verzorging hebben of hun levensverhaal zorgvuldig en goed beschreven willen hebben. Of de kinderen en volwassenen met een beperking op zorgboerderij Zonne Eiland. Het hele leven van Tjitske staat in het teken van Aandacht voor Anderen (die deze Aandacht hard nodig hebben). Tjitske is voor mij een grote inspiratiebron. Ik (en dit geldt ook voor mijn vrouw en dochter) prijs me gelukkig met de komst van Tjitske in ons leven! Werken met haar is ronduit plezierig. Ik kan iedereen aanbevelen om met haar samen te werken. Je krijgt hier geen spijt van!”
André de Hamer
Programma manager en mede-oprichter van Duurzame PABO | penningmeester 4 Smiling Faces


“Tjitske heb ik begeleid in een outplacementtraject. Ik kom zelden iemand tegen die in een korte tijd zoveel werk verzet en zo lenig van geest, weerbaar en wendbaar is. Tjitske wist in korte tijd een complete ’turn around’ te maken en vanuit haar bevlogenheid een parttime baan te vinden bij Youkë Sterke Jeugd plus de basis te leggen voor haar op te starten bedrijf 4MensKRACHT. Als coach wens je je zulke kandidaten. Tjitske barst van de energie, is een veel kunner, innovatief en creatief. Iemand die vanuit het hart werkt en het hoofd daar goed bij gebruikt. Idealistisch maar ook met het nodige realisme en vooral met veel humor. Zo inspireert ze anderen en bereikt zij veel. Haar bevlogenheid kan ze helemaal kwijt in haar Stichting 4 Smiling Faces waarmee ze enkele weeshuizen in Nepal steunt. Echt top hoe zij na de aardbeving daar staat om ter plekke een helpende hand te brengen.
Kortom, Tjitske weet snel door te dringen tot de kern van de zaak en vervolgens oplossingen te bedenken die haalbaar zijn. Communicatief zeer vaardig en een enorme regelneef! Zij brengt echt leven in de brouwerij!!!”
Yvette Buyserd
Stress & Veerkracht Coach – CSR methode I Register Loopbaanprofessional – RL Noloc erkend | Management Coach I Outplacement Coach | De Cultuurtolk


“I  had the pleasure of volunteering alongside Tjitske in Nepal in 2014, later forming a partnerships between our two foundations for Nepal in early 2015. Tjitske is a highly resourceful and caring person who contributes a great deal to philanthropic causes. Despite our significant time zone differences, with her being based in Holland and myself in Melbourne, she regularly and clearly communicates changes that impact both our foundations. It is an honour to call Tjitske a partner in this ambitious venture, but I cannot imagine its success without her leading the way and equally by my side.”
Daniel Mottau
Global Director, Learning & Organisational Development | People & Culture Leader | Leadership & Executive Coach


“De wereld leuker maken voor kinderen is een passie die Tjitske en ik delen. Bij haar is die passie gefocust op kinderen die het moeilijk hebben; omdat ze ziek zijn of in slechte omstandigheden geboren zijn. De bijdrage die ze levert lijkt klein, maar de verbetering van kwaliteit en fun in de levens van deze kinderen is heel groot. Gelukkig zijn er bijzondere mensen zoals Tjitske die gewoon door te beginnen, de wereld veranderen.”
Fabienne Van Dillen
Director It’s Fab Language & Training Centre | Language trainer | Author ‘Samenwerken in het Frans’

Schuiven naar boven