Levensverhalen

PERSOONLIJK PLAN VAN AANPAK | INTERVIEWS | AUDIO-OPNAMES | JOUW VERHAAL VASTGELEGD | FOTO SELECTIE | TEKST SCHRIJVEN | SAMENSTELLING | (EIND)REDACTIE | TRAFFIC

Ik schrijf levensverhalen.

Wil je je naasten compleet verrassen met je levensverhaal in boekvorm? Of vervul je daarmee juist hun wens? Vind je het gewoon leuk om een bijzonder moment in je leven te markeren?

Heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen, wat de beste aanpak is en hoe je niets over het hoofd ziet? Ik kan je helpen, zowel inhoudelijk als bij de uitvoering. Ik vertel je graag meer over mijn praktische aanpak, die ik heb ontwikkeld op basis van ervaringen bij het vastleggen van verschillende levensverhalen. 

Maatwerk is de sleutel. Je bepaalt zelf de invulling, het tempo en de uitvoering. Want het vastleggen van je levensverhaal is een persoonlijk proces, waarbij je je senang moet voelen. We doen het project samen. Ik help en ondersteun je.

We kunnen digitaal kennismaken en aan de slag. 

Je levensverhaal optekenen is niet alleen maar iets voor ouderen of mensen aan het einde van hun leven. Het kan op alle momenten, want je hoeft niet alleen terug te kijken, maar juist ook je blik op de toekomst is zeer de moeite waard. Daarmee is het ook voor jonge mensen een interessante optie.

Er zijn vele aanleidingen om je verhaal vast te leggen. Een paar voorbeelden ter inspiratie: je bereikt een kroonjaar, je start je zelfstandige leven, je gaat met pensioen, je begint je eerste baan, je gaat (her) trouwen, je start een nieuwe carrière, je komt terug van wereldreis, je herinneringen aan een overleden dierbare, je wint de loterij, of welke andere mijlpaal dan ook. Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon een bijzonder verhaal hebt.  

“Ieders verhaal is het waard om vastgelegd te worden.”

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer informatie? Stuur een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact op en/of stuur je informatie per mail.

Ik ben zo blij met mijn boek, mijn verhaal. Het heeft mij veel rust gegeven dat het zo mooi is vastgelegd”. 
(Margreet de Roo – van der Sloot)
“Wat een prachtig blijk van waardering, een boek met mijn levensverhaal op prachtige manier vastgelegd. Ik ben er erg blij mee”. 
(Albert Eshuis)

Schuiven naar boven