Wie ben ik?

Ik ben Tjitske Weersma. 4MensKRACHT is mijn bedrijf. Ik ben een multifunctionele, creatieve sociaal ondernemer in de wereld van goede doelen en de zorg.

Ik ben een passievolle pionier met hart voor de goede zaak en weet van aanpakken. Een ‘mensenmens’: multifunctioneel, creatief, praktisch, heb een handen uit de mouwen mentaliteit, inlevingsvermogen en ben een schrijf- en organisatietalent. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Daarnaast ben ik een snelle schakelaar, proactief, zelfstandig, flexibel, betrokken, betrouwbaar en enthousiast.

In mijn werkzame leven wil ik op alle mogelijke manieren bijdragen aan zelfredzame, weerbare en gelukkige grote en kleine mensen, die extra kwetsbaar zijn door ziekte, beperking, leeftijd en/of een leven in tegenwind. Het is mijn passie om hun wereld beter te maken door hen te laten groeien en bloeien zodat ze beter gebruik kunnen maken van alle kansen en mogelijkheden die hen toekomen, aangeboden worden en/of die ze zelf creëren.

Zo versterk ik merk en werk van non profit organisaties en/of instellingen met een maatschappelijke doelstelling, waardoor ze beter zichtbaar zijn, meer geld inzamelen en/of betere resultaten behalen. Zo ondersteun ik jong en oud die zelf hun eigen leven vorm willen geven, hun eigen keuzes willen maken en eigen regie houden.  

Schuiven naar boven